Logo Waarderingsmeesters
De waarderingsmeesters

Over ons

Over de Waarderingmeesters

De Waarderingsmeesters, gevestigd in Amsterdam, bedient heel Nederland met expertise in het waarderen van ondernemingen, ongeacht hun rechtsvorm. Indien noodzakelijk, bijvoorbeeld voor specifieke vraagstukken, combineren wij onze kennis van het waarderen met betrouwbare vaste partners voor juridische zaken, accountancy en belastingen. Uiteraard bent u vrij om hierbij ook uw eigen adviseur(s) te betrekken. Beschouw onze samenwerking met specialisten als een waardevolle aanvulling of een kans voor een tweede mening, niet als een verplichting.

Ben jij benieuwd naar

jouw meerwaarde?

Partner met WEB BV

De WaarderingsMeesters heeft haar basis in Amsterdam. Nederland is ons werkterrein en wij zijn ervaren in het waarderen van NL- rechtsvormen met of zonder rechtspersoonlijkheid. Dat doen wij niet altijd alleen. Voor specifieke uitdagingen of trajecten komt het voor dat specialistische kennis vereist is.

Wij werken dan ook intensief samen met vaste en vertrouwde partners op juridisch gebied, accountancy en fiscaliteit. Dat gezegd hebbend, het staat u uiteraard vrij om uw eigen vertrouwde partner(s) in het proces te betrekken. Zie het gebruik van onze partners niet als een verplichting maar als een aanvulling, een mogelijk alternatief, dan wel een uitstekende mogelijkheid voor een eventuele second opinion.

Onze tevreden klanten

Neem contact op

Contactgegevens

U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of door bij ons op kantoor langs te komen